четвер, 26 жовтня 2017 р.

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку»

9-10 листопада 2017 року ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводить ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «STEM-освіта: стан впровадження та перспективи розвитку» з метою пошуку, виявлення ефективних підходів і технологічних рішень застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей учнів різного віку.
До участі запрошуються науковці, аспіранти й докторанти, педагогічні працівники ЗНЗ, ПТНЗ, ПНЗ, ВНЗ, методисти, фахівці в галузі інформаційних технологій та прикладних дисциплін, фахівці навчальних центрів і бізнес-структур.
ІІІ Міжнародна науково-практична конференція відбудеться за адресою:
м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Початок роботи конференції 9 листопада об 11.00 год., закінчення 10 листопада о 16.00 год.
Програмою конференції передбачено робота секцій: «Розвиток STEM-напрямків у позашкільній освіті», «Реалізація ідей STEM-навчання у початковій школі», «STEM-освіта в середній та профільній школах», «Проблеми підготовки та підвищення кваліфікації вчителів», «Методика роботи у Всеукраїнському науково-методичному віртуальному STEM-центрі».
Бажаючим взяти участь у конференції необхідно зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/IzEWVFewOx6IA1qL2 до 6 листопада 2017 року. Публікації до електронного збірника матеріалів за результатами конференції надіслати до 1 листопада 2017 року.
Запрошуємо вас до співпраці!

Зареєструватися

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...