вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Про Всеукраїнські олімпіади з інформатики

Громадська організація “Федерація олімпіадного програмування”, до якої входять члени журі Всеукраїнської олімпіади з інформатики, провідні викладачі та тренери зі всієї України, проводить у цьому навчальному році кілька Всеукраїнських олімпіад з інформатики.

Вдруге   проводять Всеукраїнську юніорську олімпіаду з інформатики та Всеукраїнську дівочу олімпіаду з інформатики, переможці яких зможуть взяти участь у Європейській юніорській та дівочій олімпіаді відповідно. Мета юніорської олімпіади - популяризувати інформатику та дати можливість позмагатися на міжнародному рівні учням середньої школи, яким складно потрапити на Міжнародну олімпіаду з інформатики через свій вік. Саме тому учасники мають бути принаймні 2007-го року народження. Мета дівочої олімпіади - популяризувати інформатику (програмування) серед дівчат, які навчаються у школі. Відбірковий етап на ці олімпіади відбудеться онлайн. Детальніше з форматом проведення можна ознайомитися за посиланням https://oi.in.ua/ujgoi-2022-start/ .

Також цього року організація проводить Всеукраїнську командну олімпіаду з інформатики, взяти участь у якій можуть школярі будь-якого віку у командах з трьох людей. Реєстрація та онлайн відбірковий етап тривають до кінця жовтня. Детальніше за посиланням https://oi.in.ua/01-10-21/ .

Переможці всіх цих олімпіад отримають кубки та медалі. Участь в усіх олімпіад є повністю безоплатною. Реєстрація на усі олімпіади доступна за посиланням https://reg.oi.in.ua/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...