пʼятниця, 17 грудня 2021 р.

Тренінг для шкільних координаторів SЕLFІЕ «Впровадження онлайн-інструменту SЕLFІЕ у закладах загальної середньої освіти»

 

16 грудня 2021 р. в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти на платформі сервісу Google Meet  організовано та проведено тренінг для шкільних координаторів SЕLFІЕ «Впровадження онлайн-інструменту SЕLFІЕ у закладах загальної середньої освіти» .


Метою заходу було інформувати освітні заклади про реалізацію проєкту SELFIE в Європі та пілотної ініціативи в Україні; обговорити результати впровадження пілотного проєкту SELFIE в Україні, зареєструвати заклад на платформі, показати, як створювати та налаштовувати опитування, створення посилань для учасників опитування для впровадження даного інструменту в закладах освіти області.

Тренінг провела обласний координатор проєкту SELFIE  Наталія Німко, методист центру інформатики, інформаційних технологій та дистанційної освіти. Учасників тренінгу ознайомила із  онлайн-інструментом SELFIE для самооцінювання закладів освіти щодо впровадження інноваційних цифрових технологій. Було проведено тренінг з питань:

·        Реєстрація на платформі SELFIE.

·        Створення облікового запису та налаштування

·        Створення опитувальника (основні, додаткові та власні запитання)

·        Налаштування майбутньої сесії

·        Приєднання координаторів у групі Viber.


Шкільні координатори Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Острівської ЗОШ І-ІІІ ст.   Великоберезовицької сільської ради Костецька О.П. та Володко Л.В. поділились своїм досвідом впровадження проєкту.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...