четвер, 6 жовтня 2022 р.

Конференція «Кар’єрні траєкторії у кібербезпеці»

 
Відділ STEM-освіти ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти"  запрошує до участі     в конференції  «Кар’єрні траєкторії у кібербезпеці», яка відбудеться в онлайн-форматі 10 жовтня 2022 року, з 16:00 до 18:40  на платформі Zoom.  
Участь у конференцї є безкоштовною, проте для участі у конференції необхідно зареєструватися за посиланням: Реєстраційна форма для участі у гендерних заходах (dai.com)
 Ця конференція спрямована на промоцію спеціальності кібербезпека та сприяння поінформованості учнів старших класів про актуальні шляхи побудови та розвитку кар’єри у сфері кібербезпеки. 
 
У рамках заходу будуть представлені кар’єрні траєкторії в актуальних професійних напрямках кібербезпеки, які були розроблені учасницями менторської програми. Протягом двох місяців дев’ятнадцять дівчат-менті, студенток першого-шостого курсів ЗВО, спеціальності «125-кібербезпека», отримували менторську підтримку від дев’яти успішних жінок, які працюють у галузі кібербезпеки в державних та приватних організаціях.
На конференції дівчата-менті представлять свої кар'єрні траєкторії за наступними напрямами у кібербезпеці:
- управління безпекою (напряму GRC управління, ризики, відповідність);
- операційна безпека;
- оffsec (напад) - тестування на проникнення;
- розробка продуктів.

 
Учасниці менторської програми представлять свої напрацювання, розкажуть, де можна працювати в обраних напрямах, які вимоги до фахівців з кібербезпеки, якими навичками потрібно володіти, та як їх можна розвивати за допомогою різних інструментів. Також під час конференції учасники матимуть можливість задати питання у чаті фахівчиням з кібербезпеки та дізнатися про програму менторства. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...