середу, 11 жовтня 2023 р.

Вебінар "Мережеві технології та інтернет»: реалізуємо міжпредметні зв’язки"

 

Український освітянський видавничий центр «Оріон» разом із своїми прекрасними мужніми і мудрими авторками започатковує у 2023-2024 році цикл вебінарів для вчителів інформатики про особливості навчання учнів в 6-му класі «Ключі від інформатики — ключі від життя».
Тривалість повного циклу вебінарів - 30 годин.

У п'ятницю, 13 жовтня, о 16:00 відбудеться вебінар: «Мережеві технології та інтернет»: реалізуємо міжпредметні зв’язки.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/qsmDbcwR8mpkMRpE7

Персональні дані збираються виключно для реєстрації сертифікатів та не будуть передані стороннім особам чи організаціям.
Сертифікати видаються за кожний вебінар окремо усім, хто зареєструвався до кінця вебінару.

Посилання на трансляцію: https://youtube.com/live/9V3H83rl4gA

Учасники:
- Наталія Морзе, співавторка модельних навчальних програм
з інформатики для НУШ (адаптивний і базовий рівень), член-кореспондентка Національної академії педагогічних наук України, професорка Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, міжнародна експертка з цифрових навичок та цифрового навчання Європейської навчальної фундації European Training Foundation (м. Київ).

- Ольга Барна, співавторка модельних навчальних програм з інформатики для НУШ, кандидатка педагогічних наук, доцент Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, учитель/викладач-методист вищої категорії, заслужений працівник освіти України (Тернопільська область).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...