вівторок, 13 лютого 2024 р.

Відбір підручників для 7 класів НУШ

 

Стартує відбіру підручників для 7 класу Нової української школи.

Наказом МОН від 05.02.2024 № 254 затверджено перелік підручників для 7-х класів НУШ, яким надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».


З інформатичної освітньої галузі МОН України затверджено такі підручники:

  • ·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Бондаренко О. О., Ластовецький В. В., Пилипчук О. П., Шестопалов Є. А.)

·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Джон Ендрю Біос)

·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Коршунова О. В., Завадський І. О.)

·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Морзе Н. В., Барна О. В.)

·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В.)

·        «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Тріщук І. В., Лазарець О. Ю.)

 

Електронні версії оригінал-макетів підручників можна переглянути в Електронній бібліотеці ДНУ «ІМЗО» - Інформатична освітня галузь - https://lib.imzo.gov.ua/konkursniy-vdbr-pdruchnikv-dlya-7-klasu/nformatichna/

Згідно з наказом МОН від 02.10.2023 №1186 «Про проведення конкурсного відбору підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас)»  процедура відбору триватиме до 25 березня 2024 року. Документом визначено такі основні етапи проведення конкурсу:

  • здійснення закладами освіти вибору підручників з кожної назви у комплекті з проєктом обкладинки та передача результатів в електронній форми до органів управління освітою – з 22.02.2024 по 28.02.2024;
  • узагальнення органами управління освітою результатів вибору підпорядкованих закладів освіти та їх надсилання до відповідного департаменту (управління) освіти і науки – 29 лютого 2024 року; 
  • узагальнення департаментами освіти і науки результатів вибору органів управління освіти та надсилання їх до ДНУ «ІМЗО» – з 01.03.2024 по 04.03.2024 року. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...