середу, 20 березня 2024 р.

XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»


 Запрошуємо вас приєднатися до заходів XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти», яка відбудеться 27-29 березня 2024 року в режимі онлайн.

Обговорення актуальних питань, нових підходів до навчання в умовах сьогодення, напрацювань і досягнень відбудеться на 65 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, експертних дискусіях, майстер-класах тощо.
Виставка представлятиме 485 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ, навчально-методичних (науково-методичних) центрів професійної (професійно-технічної) освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органів управління освітою (обласних, міських, районних, об’єднаних територіальних громад), центрів професійного розвитку педагогічних працівників.
ПРОГРАМА РОБОТИ на офіційному сайті виставки (файл для завантаження) https://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/home/program Переходьте за покликаннями і плануйте відвідування вебінарів.
Участь у заходах безкоштовна.
З найкращими побажаннями миру й добра
Оргкомітет: Компанія «Виставковий Світ»
Тел.: (067) 656-51-89, (067) 721-49-46
E-mail: expo@vsvit.com.ua, 4984204@ukr.net
Усі реак

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...