вівторок, 2 квітня 2024 р.

Фонд освітніх ініціатив відновлює Всеукраїнські змагання з моделювання "розумних" пристроїв «STEAM House»!

 Ми чекали на цю подію 5 років, адже через COVID і повномасштабну війну проєкт був тимчасово призупинений.

STEAM-House сприяє розвитку технологічної , дослідницької та творчої компетентності молоді, стимулює їхній інтелектуальний потенціал.
Захід проходитиме у три етапи. Під час відбіркового, STEAM – команди змагатимуться в регіонах. На другому етапі компетентна комісія серед регіональних переможців визначить фіналістів, які отримають фінансову та технічну підтримку для реалізації своїх проєктів.
Фінальний етап заплановано на листопад у Києві. Захід відбудеться в очному форматі, де команди-фіналісти змагатимуться за перемогу.
Висловлюємо подяку за організаційну та технічну підтримку партнерам: керівникові представництва STEM.org в Україні, директору Навчальний центр STEAM train Andrii Chukhlieb, голові Громадської організації «Центр інновацій та партнерства «Ю.Ментор» Hlib Stupak, Інститут модернізації змісту освіти МОН, а також компанії Accord Group.
Детальна інформація про умови участі, вимоги до проєктів та процедуру подання заявок доступна на оновленому сайті конкурсу: https://steam.accord-group.com
Також можна звернутися до координатора проєкту за вказаними контактами. Viktor Shabanov Viktor.Shabanov@eif.org.ua тел.: 0800 351018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...