четвер, 1 вересня 2011 р.

З ДНЕМ ЗНАНЬ!


 Шановні вчителі!
       Сердечно  вітаю Вас з початком 2011/2012 навчального року і традиційним вересневим святом першого дзвінка – Днем знань.
Початок нового навчального року для кожної людини  є одним із найбільших свят, які пов’язані з надіями та сподіваннями. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки юності, а учням та студентам – до своєї другої домівки – у школи та вузи.    
Першовересень завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, різнобарв’ям осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, тим першим дзвінком, який пролунає у всіх навчальних закладах.
Велика вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання відповідальної місії – навчання і виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.
Усім вчителям бажаю у новому навчальному році наснаги, творчих пошуків і  перемог.
Хай новий навчальний рік буде щасливий і результативним! Бажаю здоровя усім вам, успіхів, упевненості у собі і своїх  справах,  незабутніх миттєвостей шкільного життя, благополуччя, миру і добра.
 Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!
З повагою: методист ТРМК Німко Н.М.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...