понеділок, 12 вересня 2011 р.

До уваги вчителів інформатики 
та дирекції шкіл!!!
             ТзОВ "ВІП комп'ютер" надає послуги  з обслуговування комп'ютерної техніки по гарантії (2007 р., 2008 р. встановлення НКК), послуги з післягарантійного обслуговування, разового ремонту, діагностування, а також заправку картриджів, поставку НКК, окремих ПК відповідно до специфікації МОН України (наказ №614 від 21.06.2010 р. "Про затвердження вимог до специфікації навчального компютерного комплексу для кабінетів інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій навчальних закладів системи загальної середньої освіти") та сучасного проекційного обладнання, інтерактивних дощок, оргтехніки. Фірмою здійснюється будь-який ремонт комп'ютерної техніки будь-якої складності, ремонт ноутбуків та оргтехніки. При заміні обладнання з умовою придбанння нового обладнання у них оплачується тільки вартість обладнання (перевірка обладнання та перевстановлення обладнання безкоштовна). Вартість заправки картриджа коштує від 45 грн.
 Фірма також надає послуги по наданню експертних заключень по стану техніки (для списання застарілої комп'ютерної техніки). вартість такого заключення від 20 до 50 грн.(залежно від кількості одиниць).
Утилізація комп'ютерної техніки - від 50 грн. за 1 кг.

Існує гнучка система знижок для освітніх навчальних закладів та можливість підписання довготривалих договорів на обслуговування НКК.

 За довідками звертатись:
м.Тернопіль, вул.Танцорова, 22 (біля кафе "Затишок"
офіс, магазин - тел. 43-06-64:   52-27-96
сервісний центр - тел. 42-80-88




Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...