пʼятницю, 14 жовтня 2011 р.

Навчальний курс «Основи безпечної роботи з ІКТ в навчальному закладі»
Навчальний курс «Основи безпечної роботи з ІКТ в навчальному закладі» від програми «Онляндія – безпека дітей в Інтернеті» спрямований на навчання та користування безпечними програмними продуктами, які допомагають педагогічним працівникам ефективно та результативно запроваджувати інформаційні технології в навчально-виховний процес. Програма розроблена для педагогічних працівників, які мають базовий рівень користування комп’ютером. Даний курс розкриває безмежні можливості використання сучасних та безпечних інформаційно-комунікаційних технологій і програмних продуктів в навчально-виховному процесі.
Навчальний курс «Основи безпечної роботи з ІКТ в навчальному закладі» має відповідний гриф Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (Лист №1.4/18-2112 від 31.08.2011).
По завершенню курсу кожен випускник оволодіє практичними навичками використання сучасних та безпечних програмних продуктів, які допоможуть зробити навчально-виховний процес інноваційним, цікавим та різноманітним.
Зробіть з процесу навчання захоплюючу подорож в країну знань!
Навчання безкоштовне, проводиться в режимі он-лайн або за місцем роботи вчителів. Для отримання додаткової інформації необхідно надіслати запит довільної форми із зазначенням кількості слухачів та контактних телефонів. Запит надсилати за адресою artur.kocharyan@onlandia.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...