неділю, 16 жовтня 2011 р.

Вебінар для вчителів-предметників за темою:"Microsoft Learning Suite"
 

18.10.2011 0 15 год. мережею "Партнерство в навчанні" буде проводитись вебінар для вчителів-предметників по  темі Засоби MS Learning Suite для викладачів.
Для того, щоб взяти участь у вебінарі, Вам потрібен лише комп’ютер, навушники або колонки та доступ до Інтернет!
Ваші кроки для участі у вебінарі :
1.      Зареєструйтесь, натиснувши на тему вебінару Засоби MS Learning Suite для викладачів
2.       Завантажте і встановіть Lync Attendee та інструкції за цим посиланням   
3.       18.10.2011р.  0 15 год. приєднуйтесь до вебінару , натиснувши на адресу вебінару https://meet.lync.com/psua/pilnetwork/RWG8J8D9   
Вебінар - це «віртуальний» семінар, організований за допомогою Інтернет-технологій. Вебінару властива головна ознака семінару - інтерактивність. Інакше кажучи, організатор вебінару робить доповідь, слухачі задають питання, а він відповідаєте на них.
Зареєструвавшись, учасники вебінару в призначений час повинні клікнути на надіслане організаторами посилання і підключитися до відповідного сайту. У навушниках ми чуємо голос ведучого, слайди його презентації у нас перед очима і ведучий перегортає їх в міру необхідності. Можливість задавати питання представлена у чаті. На Вебінарі, як і на звичайному семінарі, є можливість взаємодіяти з ведучим, тобто виконувати його завдання, відповідати на його запитання і задавати свої.
Після завершення заходу залишається запис, який теж можна використовувати з метою навчання.
 Пакет Microsoft Learning Suite поєднує звичні застосунки з новим потужним програмним забезпеченням для навчання. Цей пакет не тільки надає прості у використанні засоби, але і підтримує спільну роботу, стимулює індивідуальне та групове навчання, а також дослідження.
Для викладачів пакет Microsoft Learning Suite спрощую підготовку, планування та проведення цікавих уроків із виконанням усіх вимог навчальної програми. Використовуючи засоби пошуку та навчання ви будете проводити менше часу, читаючи лекції перед усім класом, а більше часу, навчаючи невеликі групи учнів або займаючись індивідуальним викладанням.
Окремі учні та групи можуть працювати з різними матеріалами, включаючи тексти, звук, фотографії, музику та фільми.
 Використання пакету MS Learning Suite у роботі з обдарованими дітьми(можна переглянути можливості пакету за адресами https://www.dreamspark.com/, http://www.dreamspark.ru/school.aspx).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...