пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

Семінар керівників освітніх округів
17 листопада на базі Великогаївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся постійно діючий семінар керівників освітніх округів вчителів інформатики на тему «Особливості формування інформаційної культури школярів в умовах становлення Інтернет-суспільства». 
Серед актуальних проблем вивчення інформатики обговорювались питання інформаційного захисту і диференціювання Інтернет-інформації та комунікативні аспекти інформаційної культури. Круглий стіл на тему «Формування мережного спілкування» провела методист РМК Німко Н.М. 
На практичному занятті за допомогою служб обміну повідомленнями від Google керівниками було створено календар роботи методичних об’єднань вчителів інформатики. За допомогою даного календаря вчителям інформатики на їх електронну адресу автоматично буде надходити нагадування про той чи інший захід, який має відбутися. Також на засіданні було створено спільноту вчителів інформатики Тернопільського району на сайті мережі Microsoft “Партнерство у навчанні» http://ua.partnersinlearningnetwork.com/communities/terrajinf/Pages/default.aspx

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...