пʼятницю, 21 вересня 2012 р.


                                                             Новини від Microsoft
________________________________________________________

Для найкращого задоволення потреб освітян та керівників навчальних закладів створено нову професійну платформу для вас: www.pil-network.com.

Це означає, що поточна версія мережі на цьому сайті буде закрита 3 жовтня цього року, і вас автоматично буде перенаправлено на нову мережу “Партнерство в навчанні”, де вам потрібно буде створити новий профіль користувача. Після цього ви будете мати повний доступ до безкоштовних програм, навчальних матеріалів, обговорень, зможете додавати свої матеріали та отримувати визнання за активну участь в освітніх подіях та заходах Microsoft.

Якщо ви маєте електронні матеріали, які розміщені у ваших спільнотах, у блокноті, ресурсах або загальних документах поточної мережі, будь ласка, скопіюйте ці матеріали на ваш комп'ютер, оскільки матеріали старої Мережі не будуть автоматично перенесені у нову.

Нова Мережа створена як місце для освітян, де вони можуть спілкуватись із іншими однодумцями, підвищувати власний професійний рівень, та досвід навчання своїх учнів у класі та пози ним. Це не просто сторінка для співпраці, це скринька з ресурсами, планами уроків, а також індивідуально розробленими навчальними матеріалами освітян з усього світу.

Для реєстрації у оновленій мережі www.pil-network.com ви можете використовувати Windows Live ID, з яким ви користуєтесь поточною мережею на www.pil.org.ua Відео інструкція зз реєстрації на новій мережі доступна за посиланням http://www.youtube.com/watch?v=8Xi7MC4bO6A&feature=plcp

Детальніше про можливості оновленої мережі ви можете прочитати у новині: http://ua.partnersinlearningnetwork.com/Pages/ArticleViewer.aspx?listname=ITNFeaturedArticle&itemid=130

Слідкуйте за іноваціями в освіті на нашій сторінці у Facebook http://www.facebook.com/pilukraine


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...