четвер, 11 жовтня 2012 р.


Шановні вчителі та батьки!
Нещодавно розпочав свою роботу Довідковий центр «Щоденник.ua», який забезпечить якісно новий рівень підтримки користувачів Всеукраїнської освітньої мережі та значно спростить освоєння і подальшу роботу з електронною платформою. Крім того, кожен з вас може взяти участь у розвитку найбільшого освітнього онлайн-проекту України.
1. Блок пошуку по всім існуючим матеріалам у довідковому центрі, правилам роботи центру та оголошенням.
Інформація про щомісячні оновлення та нововведення проекту «Щоденник.ua» тепер буде оперативно та регулярно публікуватися в даному блоці. Підпишіться на сповіщення форуму оголошення.
2. Блок «Зворотній зв'язок» призначений для обговорення важливих для вас питань. Тут можна поділитися з нами своїми ідеями та побажаннями щодо вдосконалення системи, а також проголосувати за ідеї інших користувачів.
3. Блок «База знань» наповнений корисними для роботи посібниками, інструкціями, презентаціями та іншими матеріалами. Слідкуйте за оновленнями.
4. Блок «Найчастіші запитання» містить перелік відповідей у вигляді міні-інструкцій, що стосуються найбільш поширених питань про систему «Щоденник.ua» і про нюанси роботи з нею. Перелік постійно оновлюється.
Детальніше про всі можливості Довідкового центру ви можете прочитати тут
Разом з вами ми робимо «Щоденник» кращим!

За матеріалами сайту  «Щоденник.ua».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...