пʼятницю, 26 жовтня 2012 р.



Працюємо в мережі "Щоденник.ua"
  25 жовтня на базі Буцнівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів інформатики по проблемі «Про стан реєстрації загальноосвітніх навчальних закладів у освітній мережі «Щоденник.ua».  Всеукраїнська безкоштовна освітня мережа «Щоденник.ua» формує унікальне електронне середовище для вчителів, учнів та їх батьків. Проект працює за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту Інноваційних технологій і змісту освіти, регіональних адміністрацій, управлінь освіти. Метою проекту є об'єднання всіх педагогів, учнів та батьків України в єдину спільноту, модернізація навчального процесу та впровадження сучасних комп'ютерних технологій у школах.

Методист ТРМК Німко Н.М. у своєму виступі  сказала, що загальноосвітні навчальні заклади Тернопільського району під єдналися до проекту «Щоденник.ua» у квітні 2012 року. На сьогоднішній день в мережі зареєстровано 48 навчальних закладів району, 467 вчителів, 2086 учнів та 346 батьків. Про особливості роботи та адміністрування сторінки навчального закладу поділилася досвідом вчитель інформатики Буцнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Багрій Т.Б.  Директор школи Михайлюк З.Г. та заступник директора з навчальної роботи Дмитришин М.М. розповіли, як створювати шкільний розклад та виставляти оцінки в журналі даного проекту. Частина батьків вже цікавляться та переглядають   оцінки своїх дітей за допомогою інтернету.
 В ході роботи семінару керівники освітнього проекту «Щоденник.ua» Олена Кириченко, Марія Підволоцька та Ірина Гільова провели вебінар, на якому в інтерактивному режимі продемонстрували освітньо-адміністративні можливості даного проекту та відповіли на всі запитання вчителів.  
Також на семінарі було розглянуто рекомендації щодо  проведення Всеукраїнських  учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, правила проведення конкурсу «Бобер» та ряд інших питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...