пʼятницю, 1 березня 2013 р.



 Районний семінар у Товстолузі

        28 лютого на базі Товстолузької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів інформатики за проблемою «Підвищення професійної ІКТ-компетентності сучасного вчителя». З даної проблеми виступила методист РМК Німко Н.М., яка у своєму виступі наголосила, що сучасному учителеві необхідні гнучкість і нестандартність мислення, вміння адаптуватися до швидких змін умов життя. А це можливо лише за умови високого рівня професійної компетентності, наявності розвинених професійних здібностей. 
     В ході роботи семінару учасники відвідали урок з інформатики у 10 класі у формі захисту проектів,який провів вчитель інформатики даної школи Гуля Д.Р. 


       З метою підготовки вчителів інформатики до впровадження курсу «Сходинки до інформатики» у новому навчальному році вчитель інформатики Товстолузької ЗОШ І-ІІІ ст. Вільчинська О.Р. провела  тренінг по роботі у середовищі Скретч, яке знайомить учнів молодшої школи з азами програмування. 
Вчитель інформатики Довжанківської ЗОШ І-ІІІ ст. Вербицька О.М. презентувала свій досвід по облаштуванню кабінету інформатики. 



Також вчителі опрацювали програму з інформатики для 5-9 класу з нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, з якою ознайомила присутніх керівник районного методичного об’єднання Сівінська О.З.   
Цікавою новинкою для вчителів інформатики стало ознайомлення  з середовищем  Prezi.com для створення сучасних  презентацій, з яким ознайомив присутніх вчитель інформатики Ангелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Семенюк С.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...