понеділок, 27 травня 2013 р.

Оголошено варіант завдання державної підсумкової атестації з української мови (переказу) - 52, сторінка 88

Сьогодні, 27 червня 2013 року, в українських школах буде проведено перший іспит ДПА для учнів 11 класів.  Даний іспит з української мови є обов’язковим для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів і проходитиме у формі переказу.
Завдання з переказу було оголошено у понеділок 27 травня о 9.00 годині на порталі «Щоденник.uа».

ВАРІАНТ ПЕРЕКАЗУ - 52, СТОРІНКА - 88

Цього року варіант переказу обрано з 60 текстів, що запропоновані у Збірнику переказів для державної підсумкової атестації з української мови. Тексти переказів збірника відповідають навчально-методичним вимогам до докладного переказу, що  дає змогу перевірити формування в учнів комунікативних умінь та орфографічних і пунктуаційних навичок.

На виконання завдання державної підсумкової атестації з української мови в 11 класі відводиться 90 хвилин, протягом яких учні мають докладно відтворити первинний текст запропонованого переказу з урахуванням його смислової і структурної цілісності (без додаткового творчого завдання).

Результати державної підсумкової атестації виставляються у додатки до атестатів про повну загальну середню освіту та враховуються при визначенні середнього бала атестата.

Окрім переказу з української мови випускники шкіл упродовж наступного тижня складуть випускні іспити ще з двох навчальних предметів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...