пʼятницю, 25 жовтня 2013 р.


З досвіду роботи: 2 клас
24 жовтня на базі НВК «Грабовецька ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» відбулось засідання постійно діючого семінару вчителів інформатики, що викладають курс «Сходинки до інформатики» у 2-му класі  з проблеми «Формування логічного мислення другокласників на уроках інформатики».
Своїм досвідом роботи поділився вчитель початкових класів та інформатики Лучка І.Р., який показав  модель уроку на тему «Знайомтеся: клавіатура», а також підібрав збірку різноманітних вправ та презентацій для вчителів початкових класів.
                                                               
Керівник постійно діючого семінару, вчитель інформатики Ігровицької ЗОШ І-ІІ ст. Кордуба Л.В. виступила з низкою цікавих логічних вправ. 








Керівник РМО, вчитель інформатики Великогаївської ЗОШ І-ІІІ ст. Сівінська О.З. провела майстер-клас «Методика викладання теми «Алгоритми та виконавці» у 2 класі», де було розглянуто детально усі уроки та надано рекомендації щодо використання програмного середовища на різних етапах уроку. 


   З інформацією щодо проведення учнівських олімпіад, конкурсу «Бобер», участі в вчителів у конкурсах «Успішний проект», «Вчитель-новатор», участі шкіл у конкурсі «2000 шкіл» національного проекту «Відкритий світ» учасників семінару ознайомила методист РМК Німко Н.М.







Для вчителів початкових класів було проведено практикум з теми «Робота в середовищі програмування Скретч». 

  
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...