середу, 6 листопада 2013 р.


Освітня мережа «Щоденник.ua» запрошує учнів взяти участь у конкурсі «Дудл для Google»! Намалюйте дудл — свій власний логотип Google. У своєму малюнку покажіть Україну вашої мрії, і дудл переможця цілий день відображатиметься на  сторінці www.google.com.ua замість звичайного логотипа. Його побачать мільйони людей. Крім того, фіналісти мають змогу отримати цінні подарунки, а школа, в якій навчається переможець, можливість отримати грант у розмірі 50 000 грн. з метою створення або поліпшення IT центру (комп’ютерного класу).
 У конкурсі можуть брати участь усі школярі віком від 5 до 17 років, які ходять до школи в Україні. Роботи конкурсантів оцінюватиме шановане журі, у складі якого – музикант Святослав Вакарчук, ілюстратор Владислав Єрко, художниця Євгенія Гапчинська та інші. Фіналістів визначатиме всеукраїнське народне голосування, взяти участь у якому зможуть усі мешканці України.
Роботи приймаються звичайною (за адресою Київ 02099, а/с 88, "Дудл для Google") та електронною поштою (d4g.robota@gmail.com) до 30 грудня 2013 р.
Сторінка конкурсу на порталі щоденника  http://events.shodennik.ua/event.aspx?event=17264.

Сторінка для заповнення заявки http://www.google.com.ua/doodle4google/.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...