вівторок, 30 вересня 2014 р.

Дев’ята міжнародна конференція
Нові інформаційні технології в освіті для всіх
(ITEA-2014)
25-26 листопада 2014 року
Київ, Україна
Дев’ята міжнародна конференція «Нові інформаційні технології в освіті для всіх» (ITEA-2014) продовжує цикл наукових заходів, організованих Міжнародним науково-навчальним центром інформаційних технологій та систем як Національним координатором Міжурядової програми ЮНЕСКО «Інформація для всіх» за підтримки Національної академії наук України, Міністерства освіти і науки України.
Основні напрями роботи конференції:
1. Е-навчання: виклики сучасного інформаційного суспільства.
2. Інфраструктура Е-навчання.
3. ІКТ в освіті для всіх.
4. Педагогічні аспекти Е-навчання.
5. ІКТ в дошкільній та шкільній освіті.
6. Розвиток системи підготовки та перепідготовки фахівців.
Структура конференції:
Перший день конференції (25 листопада) – міжнародний день, буде присвячений міжнародному співробітництву. Заплановано доповіді закордонних та українських учасників, щодо обміну досвідом, міжнародній співпраці та найсучаснішим рішенням у галузі Е-освіти.
Мова виступів та спілкування у міжнародний день (25 листопада) – англійська.
Для участі в міжнародному дні та поданні тез англійською необхідно зареєструватись на англомовній версії сайту: www.itea-conf.org.ua/2014/registration

Другий день конференції (26 листопада) – національний день, буде присвячений актуальним проблемам розвитку Е-освіти в Україні. Заплановано доповіді українських фахівців з широкого кола питань, що стосуються проблем та перспектив запровадження Е-освіти в Україні.
Мова виступів та спілкування у національний день (26 листопада) – українська.
Для участі в національному дні та поданні тез українською треба зареєструватись на українській версії сайту: www.itea-conf.org.ua/2014/ua/registration

У разі бажання прийняти участь в обох днях та(або) подання двох різних тез двома мовами необхідно зареєструватись як на міжнародний, так і на національний день.

Участь у конференції:
Участь в конференції ITEA-2014 безкоштовна.
Участь у конференції можлива в очному та дистанційному форматах.
На сайті конференції буде проводитись відеотрансляція виступів у режимі реального часу.
Дистанційним учасникам буде надано можливість виступити та відповісти на питання за допомогою відео-зв’язку. Дистанційні учасники також матимуть змогу задавати питання доповідачам через сайт або Skype.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...