пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

«Використання Google-сервісів у методичній роботі вчителя»
Дата проведення: 17 жовтня – 21 листопада
Регистрационная анкета http://goo.gl/eGhLJp
Для курсу розроблено пакет методичних матеріалів та Інтернет-ресурсів, що зібрано на навчальному сайті за адресою: https://sites.google.com/site/servisyteacher/
Інструкції щодо роботи учасники отримують окремим листом за 2-3 дні перед початком навчання.
Дистанційний курс розрахований на вчителів ЗНЗ та покликаний формувати у педагогів ЗНЗ знання, уміння та навички використовувати Google-сервіси у професійній діяльності.
Завдання курсу: навчити створювати дидактичні та методичні матеріали до уроків та позакласних заходів в сервісах Google; розкрити можливості використання Google-сервісів як інтерактивного середовища для професійного спілкування, платформи для здійснення навчально-виховного процесу та збереження власного методичного портфоліо.
Навчальний матеріал курсу поділено на модулі, що логічно пов'язані між собою. В процесі навчання слухачі мають змогу опрацювати теоретичний матеріал; виконати практичні завдання; працювати спільно з іншими слухачами у віртуальній групі, в малих групах, в парі та самостійно; брати участь у консультаціях, вебінарах та обговореннях, що передбачені програмою курсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...