середу, 8 жовтня 2014 р.

Зустрічайте  Google-клас!

  Інтернет-гігант Google запустив безкоштовний сервіс "Клас" для  усього світу. До початку навчального року компанія Google запустила безкоштовний сервіс для вчителів. Освітній інструмент під назвою "Клас" запрацював у тестовому режимі ще 
у травні, а відтепер він доступний для користувачів усього світу.
   Служба дозволяє викладачам легко організовувати в електронній формі навчальний процес, створювати та перевіряти завдання і роботи учнів тощо. Усі дані автоматично структуруються у папки та документи на "Диску" Google.
      Школярі також мають доступ до окремих сторінок, де можуть, приміром, побачити нові завдання — загальні чи індивідуальні, і одразу ж братись за них. Вчитель в реальному часі може коментувати їхнє виконання, а після завершення учнями робіт — перевірити і виставити оцінки. Крім того, викладачі мають змогу розсилати повідомлення та розпочинати обговорення, а школярі — відповідати на запитання, обмінюватися навчальними матеріалами і шпаргалками.
    Також у Google наголошують, що сервіс тісно інтегрований з іншими безкоштовними службами, такими як Gmail, "Документи", YouTube"Клас" доступний на 42 мовах, а також оптимізований до роботи на мобільних пристроях.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...