понеділок, 1 грудня 2014 р.



Конкурс для навчальних  закладів «Година Коду»

   Відповідно до Меморандуму про співпрацю між МОН України та компанією “Майкрософт Україна” в рамках тижня освіти у сфері ІТ в Україні з 8 по 12 грудня 2014 року відбудеться конкурс для навчальних закладів “Година Коду”.
    Захід проводитиметься компанією “Майкрософт Україна” за підтримки Інституту інноваційних технології та змісту освіти Міністерства освіти і науки України.
    Метою заходу є ознайомлення та навчання учнів 10-18 років основам програмування.
Тренінговий веб-семінар для вчителів інформатики буде проведений 3 грудня 2014 року о 15:00  за посиланням bit.ly/1vEi3Ol. Інструкція для приєднання додається.
В рамках онлайн семінару буде розказано про сценарії уроків кодування для школярів. Семінар буде проведений в рамках програми «Партнерство в навчанні». Під час онлайн семінару буде анонсовано конкурс «Година коду». Для того, щоб приєднатися до семінару, будь ласка, скачайте інструкцію клієнту Microsoft Lync: 1drv.ms/1C62kLf
Також трансляція семінару буде проходити за посиланням: ukr.azurewebsites.net
10 грудня 2014 ми проводимо показовий урок. Урок буде транслюватися в онлайні за посиланням: ukr.azurewebsites.net
Представники бібліотек, громадських організацій і шкіл, які проведуть урок з 8 по 14 грудня 2014 року для учнів 5-11 класів зможуть взяти участь у конкурсі «Година Коду» і виграти цінні призи.
Для того щоб взяти участь у конкурсі потрібно:
1.    Зареєструватися у глобальній ініціативі та підвищити показники України у всьому світі за посиланням.
2.    Провести урок з 8 по 14 грудня 2014
3.    Зробити декілька фотографій Вашого уроку
4.    Приєднатися до спільноти «Партнерство у навчанні» у мережі Facebook  та викласти фотографії з 8 по 14 грудня, вказавши місто, область, номер школи, клас, ПІБ вчителя.
Переможці будуть обрані за допомогою random.org та оголошені 15 грудня у спільноті «Партнерство у навчанні» у мережі Facebook.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...