четвер, 20 серпня 2015 р.

Безкоштовний вебінар на тему: "Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма "FIRST® LEGO® League" в Україні".

21.08.2015 о 13:00 відбудеться безкоштовний вебінар на тему: "Як надихнути дітей до участі в наукових проектах з LEGO та роботами. Міжнародна програма "FIRST® LEGO® League" в Україні".
Запрошуємо творчих, активних та ініціативних педагогів та інших людей, небайдужих до розвитку освіти в Україні, що прагнуть приєднатися до міжнародної спільноти новаторів в освіті 21 століття.
Для участі у вебінарі зареєструйтесь за посиланням:https://docs.google.com/…/11vFtrIbqSnSAhA0UtLkVKPq…/viewform
FIRST® LEGO® League (FLL®) – це міжнародна програма, створена для того, щоб надихнути дітей займатися наукою та технологіями, навчити їх корисним життєвим і професійним навичкам.
Це унікальний фестиваль науково-дослідницької творчості для учнів та дорослих, зацікавлених в розвитку сучасної освіти: викладачів, батьків, працівників позашкільних закладів, бібліотекарів та інших!
Взявши участь у вебінарі, Ви зможете дізнатись, що таке Проект FLL®, "Основні Цінності" та "Гра роботів", як взяти участь в чемпіонаті FIRST® LEGO® League, куди звертатись за консультаціями та багато іншого!
Це цікаво: http://youtu.be/QcZw8D3tokw
Чекаємо вас 21 серпня о 13.00!
Реєструйтеся за посиланням:
https://docs.google.com/…/11vFtrIbqSnSAhA0UtLkVKPq…/viewform
Пам’ятайте – "Твоє рішення змінить світ!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...