четвер, 17 грудня 2015 р.

Учнівська олімпіада МАУП 2016 серед учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв


Шановний абітурієнте!

Дякуємо, що завітав на сторінку, де ти зможеш отримати відповіді на запитання, як і коли буде проходити Учнівська олімпіада МАУП – 2016, де можна зареєструватися та які знижки на навчання та грошові винагороди можна отримати в разі перемоги.
Тож, якщо ти навчаєшся в 11 класі та прагнеш знань, обери дисципліну та зареєструйся на сайті Olimpiada.maup.com.ua згідно обраної дисципліни.

Умови проведення Олімпіади:

Олімпіада МАУПОлімпіада проводиться з 4-х дисциплін: «основи правознавства», «інформатика та інформаційні технології», «психологія», «основи економіки та підприємництва».
Проходить змагання у 2 етапи. Зареєструватися на участь у І етапі необхідно до 31 грудня 2015 р. При цьому на І етапі учасник може обирати від однієї до чотирьох дисциплін. Завдання І етапу виконуються дистанційно. Учасники отримують завдання на електронну адресу одразу після реєстрації. Виконані завдання надсилаються з 1 січня по 20 січня 2016 р. на електронну адресу згідно обраної дисципліни.
Учасник на другому (фінальному) етапі Олімпіади може вибрати одну дисципліну з тих, по яких він пройшов до другого етапу Олімпіади.
Також роботи можна надіслати на поштову адресу оргкомітету Олімпіади: вул.Фрометівська,2, м. Київ, 03039.
Оцінювання робіт здійснюється за 100-бальною системою. Учасники, які набрали менше, ніж 51 бал зі 100 можливих не можуть перейти до другого етапу Олімпіади.
Другий етап Олімпіади проводиться в очній формі з 06 по 27 лютого 2016 р. на території Академії за вказаною вище адресою. Дата та час проведення визначається оргкомітетом (інформація розміщується на сайті Академії maup.com.ua). На виконання завдання другого етапу відводиться 1,5 години.
За результатами другого (фінального) етапу кожен учасник отримує диплом Олімпіади та заохочувальні призи.
Переможцям Олімпіади за I місце надається грошова винагорода у сумі 20000 гривень та знижка 20% від оплати на весь термін навчання в ПрАТ «ВНЗ «МАУП», за II місце − грошова винагорода у сумі 10000 гривень. та знижка 10% від оплати на весь термін навчання, за III місце − грошова винагорода у сумі 5000 гривень та знижка 5 % від оплати на весь термін навчання.
Оргкомітет Олімпіади ПрАТ «ВНЗ «МАУП» – 2016 бажає тобі, шановний абітурієнте, успіхів та завзяття!
З питань щодо організації та проведення олімпіади звертатись до оргкомітету за тел.: (044) 525-68-78, (044) 494-47-48
або на
E-mail: olimpiada@iapm.edu.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...