пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

Зверніть увагу! Конкурс "Бобер" розпочинається!

Нагадую, що 6-8 листопада 2016 р. буде проходити конкурс "Бобер". Завтра, 5 листопада шкільні координатори отримають на свою е-пошту паролі до завдань.
Паролі для 2-3, 4-5 та 6 -11 класів різні.
Шкільні координатори роздають паролі кожній віковій групі окремо і безпосередньо перед початком конкурсу.
Ще раз нагадую про дотримання умов конкурсу!
Уважно прочитайте до кінця!

1.   Конкурс для учнів 6-11 класів проводиться  6 листопада.
Конкурс починається з 10.00.   При великій кількості учасників, які працюють на шкільних комп’ютерах, допускається  проведення конкурсу у кілька змін.
2.   Зразу після завершення учні зобов’язані здати файли- відповіді (Result_2016*.bbr) шкільному координатору. Цей файл-відповідь записується автоматично зразу після виходу учнем з програми у двох місцях (для надійності):   у  папці bebras2016_all і на робочому столі. Відповіді у файлі закодовані. Їх теж змінювати не можна, інакше файл не зчитається.
3.      Шкільні координатори збирають файли-відповіді всіх учасників. Просимо звернути увагу на наявність числа 2016 у назві файлу!!! Деякі учні помилково здають файли попередніх конкурсів.

Якщо учні пишуть вдома, вчитель повинен визначити час і спосіб отримання паролів учнями (електронною поштою, телефоном чи з рук в руки) та доставки файлів відповідей  до школи, щоб ці учні не мали переваги у часі над іншими учасниками.
4.      Для учнів 4-5 класів конкурс проводиться 7 листопада, а для учнів 2-3 класів 8 листопада - у приміщенні школи. При великій кількості учасників допускається  проведення конкурсу у кілька змін.
5.       Файли-відповіді всіх учасників конкурсу  збираються у папку, назва якої – код школи, папка стискається і надсилається районному координатору 9 листопада.
    У цій же папці –список всіх учасників конкурсу від школи. Клас вказується лише    цифрою (тобто букви А,Б,В… - не потрібні). Бланк додається
6.      Копія цієї папки зберігається в школі.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...