пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Безкоштовний вебінар від видавництва "Генеза"



Шановні колеги!

Видавництво «Генеза» запрошує Вас узяти участь у безкоштовному  вебінарі, що відбудеться 22.11.2016 і буде доступний за інтернет-адресою https://rooms.webinar.tw/geneza. Тема вебінару: «Навчально-методична література з інформатики видавництва “Генеза”».         У вебінарі візьмуть участь Ривкінд Йосиф Якович та Чернікова Людмила Антонівна  знані автори серії  видань з інформатики, випущених видавництвом, головний редактор видавництва «Генеза» – Заблоцька Наталія Володимирівна та модератор – завідувач фіз.-мат. редакції Дашко Наталія Василівна. Початок вебінару о 1530.
Учасники вебінару матимуть змогу ознайомитися з навчально-методичною літературою з інформатики (особливу увагу буде приділено НМК з інформатики для 5 і 8 класів), поставити запитання авторам та видавцям.
Хочемо зазначити, що вся навчально-методична література видавництва «Генеза» має відповідні грифи Міністерства освіти і науки України та включена до Переліку навчальної літератури, рекомендованої Міністерством освіти і науки України  для використання в загальноосвітніх навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році.  
Запитання до учасників вебінару можна поставити і завчасно, надіславши їх на адресу редакції  dashko@geneza.ua.
Ми чекаємо на Вашу участь у вебінарі та будемо щиро вдячні за долучення до цього заходу.

Важливо! Для забезпечення якісного інтернет-зв’язку під час вебінару потрібно попередньо визначити кількість інтернет-підключень, тому просимо відправити підтвердження про участь  на електронну скриньку dashko@geneza.ua.

Запис вебінару можна буде згодом переглянути на сайті видавництва http://www.geneza.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...