четвер, 22 грудня 2016 р.

Школа особистісного розвитку «Мої цифрові канікули»



З метою підвищення ролі STEM-освіти в області, формування цифрового потенціалу молоді, сприяння особистісного розвитку учнів на засадах компетентнісної освіти, кафедра інформатики та методики її викладання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, за сприяння центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій та дистанційної освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, запрошує 12 січня 2017 року о 10.00 год. випускників 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області прийняти участь у школі особистісного розвитку «Мої цифрові канікули».

Адреса проведення:  м. Тернопіль, вул. Винниченка, 10, фізико-математичний факультет Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.
 У роботі школи будуть розглянуті питання:
1)      розробка проектів на базі робототехнічних систем STEM-центру фізико-математичного факультету;
2)      зустріч із представниками ІТ-фірм «Цифрове майбутнє України»;
3)      підготовка до вузівської олімпіади з математики, результати якої згідно із Умовами вступу до Тернопільського національного педагогічного університету (максимум 20 балів) додаватимуться до одержаних балів за результатами ЗНО з математики при вступі на спеціальності, пов’язані з інформатикою.

Участь у роботі школи є безкоштовною. Тривалість занять – 3 години.
Для участі у роботі школи потрібно зареєструватися за посиланням:
Реєстрація завершується 30 грудня 2016 року.
Прошу повідомити учнів 11 класів про даний захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...