вівторок, 28 березня 2017 р.

Вебінар з інформатики. Підручник 9 клас.

Видавництво «Генеза» запрошує Вас узяти участь у безкоштовному  вебінарі з інформатики, що відбудеться 31.03.2017 року і буде доступний за інтернет-адресою https://rooms.webinar.tw/Geneza. Тема вебінару: «Презентація підручника «Інформатика. 9 клас» (автори: Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.) – фіналіста всеукраїнського конкурсу».  У вебінарі візьме участь Ривкінд Йосиф Якович     один з авторів серії  підручників і посібників з інформатики, та модератор – завідувачка фіз.-мат. редакції Дашко Наталія Василівна.
Початок вебінару о 1500.
Учасники вебінару матимуть змогу ознайомитися з новим підручником з інформатики для 9 класу, поспілкуватися з Ривкіндом Йосифом Яковичем, поставити запитання автору і видавцю.
Хочемо зазначити, що підручник для 9 класу «Інформатика» (автори: Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)  видавництва «Генеза» має відповідний гриф Міністерства освіти і науки України та розміщений на репозитарії для ознайомлення та голосування. 
Запитання до учасників вебінару можна поставити і завчасно, надіславши їх на адресу редакції  dashko@geneza.ua.
Ми чекаємо на Вашу участь у вебінарі та будемо щиро вдячні за долучення до цього заходу.
Важливо! Для забезпечення якісного інтернет-зв’язку під час вебінару потрібно попередньо визначити кількість інтернет-підключень, тому просимо відправити підтвердження про участь  на електронну скриньку dashko@geneza.ua.
Запис вебінару можна буде згодом переглянути на сайті видавництва http://www.geneza.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...