вівторок, 18 вересня 2018 р.

Вивчаємо Інтернет речей безкоштовно!

Програма Академій Cisco запрошує педагогів інформатики закладів освіти, викладачів комп'ютерних дисциплін коледжів та закладів ПТО на серію воркшопів з Packet Tracer, симулятора ІоТ.
Онлайн-заняття за розділами нового курсу «Вступ до Packet Tracer», проводять викладачі Запорізької державної інженерної академії та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Учасники отримають досвід використання потужного засобу моделювання комп’ютерних мереж та Інтернету речей. Це зробить вивчення тем, пов'язаних з мережами, Інтернетом речей та моделюванням  яскравим та захопливим.
Навчання та подальша підтримка в процесі викладання безкоштовні.
Онлайн-заходи триватимуть з 24 вересня по 12 жовтня 2018 року. Успішні слухачі отримають сертифікат учасника із зазначенням годин.
Учасники, які виявлять бажання провести апробацію курсу «Вступ до Packet Tracer» зі своїми учнями, отримають права інструктора Академії Cisco в діючих Академіях організаторів, та отримають ліцензію на симулятор Packet Tracer для комп'ютерного класу.
Реєстрація на серію воркшопів за посиланням:
Додаткову інформацію можна отримати у  представників оргкомітету:
Полякова Наталія Петрівна- керівник Центру підтримки академій Cisco, Запорізька державна інженерна академія (тел. 095 5374995  npp@zsea.edu.ua);
Танасюк Юлія Володимирівна - керівник Центру підготовки інструкторів Академій Cisco, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (y.tanasyuk@chnu.edu.ua).
Прошу всіх вчителів долучитися до навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...