понеділок, 11 лютого 2019 р.

Про проведення зимової сесії «STEM-школа-2019»


На виконання п.1 наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 24.01.2019 № 6 «Про організацію та проведення STEM-школа-2019» 19-23 лютого 2019 року відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»  спільно з ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» та видавництвом «Видавничий дім «Освіта» проводять зимову сесію «WEB-STEM-школа-2019» з метою ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, створення платформи для спілкування. Пошуку і підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку STEM-освіти в Україні.
У зимовій сесії  «WEB-STEM-школа-2019» будуть представлені матеріали за напрямами:
·              теоретичні аспекти запровадження STEM-ОСВІТИ;
·              матеріально-технічне та науково-методичне забезпечення Stem-навчання;
·              розробки Stem-уроків;
·              розвиток професійної компетентності Stem-педагогів тощо.
Дистанційне навчання педагогічних працівників у WEB-STEM-школі безкоштовне. Для навчання, отримання матеріалів та сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://yakistosviti.com.ua/uk/web-stem-shkola-2019 .
Просимо інформувати педагогічних працівників закладів освіти району про проведення зимової сесії  «WEB-STEM-школа-2019» та долучатися до її роботи.
Дізнатися більше можна на офіційних сайтах Інституту модернізації  змісту освіти за адресою: https://imzo.gov.ua/ ; Українського проекту «Якість освіти» http://yakistosviti.com.ua/ ; у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ STE –освіти ІМЗО», шукайте/збирайте інформацію за хештегом #webSTEMschool.
За додатковою інформацією можна звернутися до координатора: Василашко Ірини (т. 098-28-28-030, webstemschool2017@gmail.com  ).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...