вівторок, 4 лютого 2020 р.

Всеукраїнський відкритий майстер-клас «Цифрові інструменти та можливості Google для безпечного Інтернету»

У вівторок, 11 лютого 2020 р., до Дня безпечного Інтернету з 12:00 до 13:00 компанія Google Україна спільно з Міністерством освіти та науки України проведе відкритий онлайн майстер-клас «Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету». Тренінг орієнтований на педагогів шкіл та вищих навчальних закладів та проводитиметься українською мовою.

Тренерка майстер-класу Антоніна Букач, сертифікований тренер Google for Education, зосередить увагу на безпеці онлайн та доступних інструментах інформаційної безпеки Google. Тренінг відбуватиметься українською мовою та транслюватиметься на YouTube каналі "Укрінформ". Для участі у майстер-класі слід зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/mbLFiQqskAnuqgox7.
Після успішної реєстрації Вам впродовж декількох днів надійде лист-підтвердження участі з посиланням на онлайн трансляцію.
У рамках заходу пройде також вебквест для учнів 8-11 класів, долучитися до якого запрошуємо вчителів. Кожен, хто бажає приєднатися до пригод, має виконати завдання та отримати ключ для входу до віртуальної кімнати, де буде відбуватися веб-квест. Для цього здійсніть реєстрацію, отримайте посилання на завдання та знайдіть ключ до квесту.
Учасники, які успішно пройдуть онлайн навчання, отримають сертифікат. Для успішної участі у майстер-класі слід мати безперешкодний вихід в мережу Інтернет та один з гаджетів - ноутбук, ПК, смартфон або планшет. Участь у майстер-класі є безкоштовною. Більше про майстер-клас можна дізнатися тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...