пʼятницю, 26 березня 2021 р.

Всеукраїнська науково-практична конференція «STEM-освіта: науково-теоретичні аспекти, досвід впровадження, перспективи розвитку»

 


Запрошуємо вас узяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «STEM-освіта: науково-теоретичні аспекти, досвід впровадження, перспективи розвитку», яка відбудеться 21 квітня 2021 року у рамках всеукраїнського фестивалю «STEM-ВЕСНА-2021, в онлайн-режимі на базі Волинського інститут післядипломної педагогічної освіти

 Мета конференції: створення умов освітнього середовища післядипломної педагогічної освіти для формування професійної компетентності педагогів щодо використання STEM-технологій в освітньому процесі.

Тематичні напрями роботи конференції:

1. Науково-методичні аспекти розвитку напрямів STEM/STREAM-освіти.

2. STEM-освіта: професійний розвиток педагога, шлях до творчого пошуку.

3. Робототехніка як засіб формування STEM-орієнтованої освіти.

 Захід буде організовано на платформі meet.google. Учасників буде запрошено до закритих вебінарних кімнат (розпочнуть  працювати за годину до початку). Радимо приєднатися за 15-20 хвилин до початку, щоб мати час ознайомитися з інтерфейсом, перевірити технічну готовність.
 До участі запрошуються науково-педагогічні працівники, керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти, дошкільної освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, позашкільної освіти.
 Офіційна мова конференції: українська.
Участь у конференції передбачає підвищення кваліфікації педагогічних працівників за освітньою програмою методичного хабу «Професійний розвиток педагогів в умовах реформування освітньої галузі».
Учасники заходу отримають сертифікат (6 годин / 0,2 кредиту ЄКТС).
Безкоштовно для педагогічних працівників Волинської області, вартістю 99 грн. для педагогічних працівників інших областей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...