вівторок, 9 серпня 2022 р.

Вебінар "Організація інноваційного освітнього середовища навчання інформатики у НУШ"

Видавництво "Оріон"  організовує вебінар "Організація інноваційного освітнього середовища навчання інформатики у НУШ", який відбудеться  10 серпня 2022 р. о 16:00 за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=rzEf4ntt2r0&list=PLab4Oy1PrQFDwuaiDtVpJxrKfJXmmxvey&index=3.

Спікерки:

Наталія Морзе, співавторка модельної навчальної програми з інформатики для НУШ, а також кількох поколінь підручників з інформатики для початкової, середньої і старшої школи, член-кореспондентка Національної академії педагогічних наук України, професорка Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, міжнародна експертка з цифрових навичок та цифрового навчання Європейської навчальної фундації European Training Foundation (м. Київ).

Ольга Барна, співавторка модельної навчальної програми з інформатики для НУШ, а також кількох поколінь підручників з інформатики для початкової, середньої і старшої школи, кандидатка педагогічних наук, доцент Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, учитель/викладач-методист вищої категорії, заслужений працівник освіти України (Тернопільська область).

Очікувані результати:

• здатність проєктувати осередки навчання, виховання і розвитку учнів, розробляти, освоювати та втілювати педагогічні інновації в практику (проектувальна та інноваційна компетентність);

• здатність організовувати освітній процес з інформатики в 5 класах закладів загальної середньої освіти на основі сучасних наукових досягнень (предметно-методична компетентність);

• здатність аналізувати та оцінювати ефективність освітнього процесу з інформатики та власну професійну активність (оцінювально-аналітична та рефлексивна компетентність)

Реєстрація для отримання сертифіката за посиланням: https://forms.gle/iNuSvaJThci8s47o9


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...