вівторок, 10 січня 2023 р.

Триває реєстрація на Всеукраїнський Конкурс “Кращий гендерночутливий STEM-урок”

 
Неймовірні українські вчителі та вчительки вже активно готують свої нові STEM-уроки в рамках «Кращий гендерночутливий STEM-урок»! (https://stem-lessons.info).
Любі вчителі та вчительки, завдяки Вашій активності з кожним роком все більше учнів та учениць мають можливість взяти участь в захоплюючих інтегрованих уроках.
З нетерпінням очікуємо Ваші уроки на Конкурсі. І щоб допомогти вам, ми підібрали збірку корисних відео для Вашого натхнення та підготовки найкращого уроку про особливості СТЕМ уроків.
Дивіться:
- Онлайн-заняття тренінгової програми «STEM- майстерня» 2021 (за фінансової підтримки компанії Байєр Bayer Ukraine):
Тренінги з підготовки гендерночутливого STEM-уроку 2021 (у партнерстві з UNFPA Ukraine, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraineв рамках проєкту «Трамплін для рівності» за фінансової підтримки Швеції):
Переконані, ці відео допоможуть ознайомитися з особливостями STEM-уроків та надихнуть на нові ідеї. І скоро-скоро, чекаємо вас на вебінари, де ви сможете проставити свої питання і послухати останні тренди з розробки гендерночутливих стем-уроків (дати: 16 та 19 січня 2023 року). Слідкуйте за анонсами.
Організатори Конкурсу "Найкращий гендерночутливий STEM-урок 2022": Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» (ініціатива Дівчата STEM) за підтримки Інститут модернізації змісту освіти МОН та компанії Mondelēz International.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...