пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Всеукраїнський захід «Ми розвиваємо STEM»


ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з Національним центром «Мала академія наук України», освітньою платформою «Єдина атестаційна система» та іншими партнерами з метою виявлення, поширення ефективних підходів і результативних рішень розвитку напрямів STEM-освіти та створення інформаційної бази даних закладів освіти, які впроваджують STEM, запрошує взяти участь у Всеукраїнському заході «Ми розвиваємо STEM».

   Захід проводиться для закладів загальної середньої освіти за етапами:
  •     перший (березень-червень 2024 року) – підготовчий етап: анонсування на сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (https://imzo.gov.ua/events/), проведення STEM-майстерень для учасників заходу, підготовка і подання заявок учасниками шляхом заповнення анкети з 01.05.2024 р. по 24.06.2024 р. за покликанням: https://stem.nppu.org/anketa/ (для відкриття анкети у поле «авторизація» необхідно вписати е-mail закладу освіти).
  •     другий (липень-серпень 2024 року) – основний етап: реєстрація поданих заявок, оцінювання матеріалів експертною комісією;
  •    третій (вересень-жовтень 2024 року) – заключний етап: оголошення результатів, проведення фінальних заходів у областях та нагородження закладів освіти відзнаками Всеукраїнського заходу «Ми розвиваємо STEM».

З деталями умов участі у Регламенті можна ознайомитися на сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» https://imzo.gov.ua/my-rozvyvaiemo-stem/.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...