понеділок, 26 серпня 2024 р.

Презентація до 1 уроку від видавництва «Ранок»


 Шановні вчителі!

Щиро вітаємо вас напередодні нового навчального року!


Ми, видавництво «Ранок», завжди були й будемо поруч із вами, підтримуючи та допомагаючи у вашій надзвичайно важливій справі – навчанні та вихованні наших дітей. Ваше завдання – не лише передавати знання, але й формувати в учнів важливі життєві цінності, і ми раді бути вашими партнерами на цьому шляху.


Знаємо, що початок навчального року – це завжди особливий момент, коли вчителі з новими силами та ідеями повертаються до класу. Щоб зробити цей момент ще більш яскравим та продуктивним, ми підготували для вас особливий подарунок – розробку Першого уроку для основної школи в 2024/2025 навчальному році.


Ці матеріали включають інтерактивні завдання та ігри, які допоможуть вам в активній формі поговорити з учнями про нашу державу, патріотизм, давню історію та багату українську культуру. Перший урок – це не просто знайомство, а й можливість сформувати дружню атмосферу в класі, розвинути в учнів креативність, уяву та комунікабельність.


ЗАВАНТАЖИТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ
ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК


Ми прагнемо, щоб ваші уроки були цікавими та захопливими для дітей, і віримо, що наші матеріали стануть вам у нагоді. Ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку, адже ми добре розуміємо, наскільки важливу роль відіграють учителі в житті кожного учня.


Бажаємо вам успішного та натхненного навчального року! Нехай кожен ваш урок буде цікавим, а кожен день – сповненим радісних відкриттів.



З найкращими побажаннями,

Ваше видавництво «Ранок»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...