суботу, 14 липня 2012 р.

У школах планується ввести посаду асистента вчителя інклюзивного навчання

 


Профільним міністерством підготовлені та направлені на розгляд Кабінету Міністрів України зміни у Перелік посад педагогічних та науково-педагогічних працівників

9 липня 2012 року відбулося чергове засідання робочої групи з питання розроблення навчального курсу з підготовки асистента вчителя класу з інклюзивним навчанням, повідомляє прес-служба Міністерства освіти.

Триває робота над визначенням кваліфікаційних вимог до посади асистента вчителя та розробленням методичних рекомендацій щодо організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах.

Наразі, з ініціативи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Міністерством соціальної політики доповнено Класифікатор професій посадою асистента вчителя інклюзивного навчання.

Посаду асистента вчителя передбачено також Типовими штатними нормативами загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки від 06.12.2010 р. № 1205.

У зв’язку із цим, профільним міністерством підготовлено та направлено на розгляд Кабінету Міністрів України зміни у Перелік посад педагогічних та науково-педагогічних працівників.




За матеріалами: Освіта.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...