понеділок, 23 липня 2012 р.


             Конкурси від «Щоденник.ua» 



 
Щоб літо не здавалося «пекуче-одноманітним» на порталі «Щоденник.ua» розпочато цілу купу цікавих конкурсів. Обирайте те, що найбільше до смаку. Можливо, саме вам посміхнеться удача стати переможцем!
Конкурс «Кращі групи «Щоденник.ua»
У вас є цікава та оригінальна група? Заявіть про неї в конкурсі «Кращі групи «Щоденник.ua»
Якщо ви станете переможцем, програмісти проекту «Щоденник.ua» проведуть глобальну розсилку запрошень до вашої групи, а дизайнер створить неповторне брендування сторінок. Не вірите?
Запитайте у тих, хто вже переміг!
Конкурс «Найкумедніша історія року»
Майбутні письменники-гумористи мають можливість проявити свої літературні здібності у конкурсі «Найкумедніша історія року». Для цього необхідно написати невелике за обсягом гумористичне оповідання про своє шкільне життя.
Переможець отримає у подарунок свою ПЕРШУ НАДРУКОВАНУ КНИГУ та багато інших класних призів!
Конкурс триває до 31 серпня.
Конкурс «Джунглі кличуть!»
Якщо ж ви віддаєте перевагу кіномистецтву, то саме час поринути у світ захопливих пригод конкурсу «Джунглі кличуть!» разом із непередбачуваним героєм нового фільму – Марсупіламі. Ви маєте можливість взяти участь у конкурсах на найкращий сюжет фільму або комікс.
Конкурс триває до 2 серпня.
Тwitter-вікторина «Пташка нащебетала»
Для найрозумніших і найдопитливіших вже шостий тиждень поспіль проходить twitter-вікторина «Пташка нащебетала». Все, що потрібно, уважно слідкувати за стрічкою новин Твіттер-акаунту «Щоденник.ua», давати правильні відповіді на питання та набирати бали. Потім ви зможете обміняти бали на чудові призи.
Група відео-інструкцій «Щоденник.ua» - це просто!»
На всі ваші питання щодо користування порталом дасть відповідь нова група «Щоденник.ua» - це просто!». В ній ви маєте можливість скористатися детальними відео-інструкціями, які поетапно розкажуть вам про принципи роботи освітньої мережі та допоможуть легко і впевнено відчувати себе у віртуальному середовищі «Щоденник.ua».
Щоденник.ua – шкільна освітня мережа
http://shodennik.ua
E-mail: team@shodennik.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...