понеділок, 16 вересня 2024 р.

Щоденні квести MOZAIK

    
За допомогою безплатних Щоденних квестів MOZAIK учні можуть розв'язувати щодня нові завдання на онлайн-платформі mozaWeb.
    Учні початкової, старшої та середньої школи можуть змагатися між собою на відповідних вікових рівнях складності.

   Різноманітні типи завдань дотичні до багатьох предметів. Вони варіюються від простого вибору відповіді до логічних ігор, картографічних головоломок, арифметичних прикладів та стратегічних вправ.
    Щоденні, щотижневі та щомісячні рейтинги публікуються в кожній з категорій (Початківець, Просунутий, Експерт). Конкурсанти з'являються в опублікованих рейтингах під обраними ними ніками.
   У конкурсі можуть брати участь учні 1-12 класів. Для участі у Квесті необхідно мати безплатний обліковий запис користувача mozaWeb. Плата за участь також не стягується. Після того, як ви вкажете школу та класом, ви можете одразу ж розпочати змагання. (Завдання також можуть виконувати вчителі та батьки, але їхні бали не відображатимуться в рейтингу). Учасники мають 60 хвилин, щоб виконати завдання після їх відкриття.
    Ваші успіхи відзначаються нагородами та відзнаками. Щоденний квест MOZAIK наразі доступний 13 мовами: Англійська, німецька, французька, іспанська, італійська, угорська, болгарська, грецька, хорватська, українська, сербська, португальська та голландська.
     Більш детальнішу інформацію можна переглянути тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...